Tuliko herkuteltua oikein urakalla? Pömpöttääkö vatsa jo siihen tyyliin, että jotakin olisi hyvä tehdä? Ei hätää, sillä aimn.fi auttaa sinua innostumaan liikunnasta upeiden liikuntavaatteidensa avulla ja kuluttamaan ruuan ylimääräiset kalorit mielekkään liikunnan parissa. Kerromme sinulle tässä artikkelissa, miksi sinunkin kannattaa valita juuri aimn.fi liikuntavaatteidesi toimittajaksi!

Ostamisen helppous

Aim’n on ruotsalainen naisilta naisille suunniteltu liikuntavaatemerkki. Suomalaisia asiakkaita verkkokauppa aimn.fi palvelee 24/7. Voit siis tehdä ostoksia mukavasti vaikkapa kotoasi käsin juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii eikä ostoksilla käynti ole ajasta ja paikasta riippuvaista. Takana ovat ne ajat, jolloin suomalaisen asiakkaan piti matkustaa lautalla Ruotsiin päästäkseen käsiksi ruotsalaisiin vaatemerkkeihin!

Tuotteiden selaaminen on aimn.fi-sivustolla helppoa ja kokoja sekä malleja on hyvin tarjolla. Ostaessasi liikuntavaatteesi netistä et myöskään joudu jonottamaan ja ahtautumaan kauppakeskusten tai pienten liikkeiden pikkuruisiin sovituskoppeihin, vaan voit sovittaa tilaamiasi urheiluvaatteita kaikessa rauhassa kotona. Näin voit kysyä halutessasi myös perheenjäsentesi tai ystäviesi mielipidettä tilaamistasi vaatteista. Jos tilaamasi vaatteet eivät sittenkään tunnu täysin omilta ja omaan tyyliin sopivilta, on myös niiden palauttaminen helppoa ja nopeaa.

Vaatteiden hyvä hinta-laatusuhde

Aim’n tarjoaa myymilleen vaatteille hyvän hinta-laatusuhteen, sillä verkkokaupan vaatteet eivät ole kovin kalliita mutta ne ovat hyvälaatuisia. Hyvälaatuinen vaate kestää kovaa ja aktiivista käyttöä ilahduttavan pitkään, joten hyvälaatuisiin tuotteisiin satsaaminen kannattaa. Nykyisin niin kovin suosittu halpamuoti on aiheuttanut sen, että ihmiset ostavat aiempaa enemmän vaatteita, jotka kestävät käyttöä aiempaa lyhyemmän ajan. Tämä ei ole pitkällä tähtäimellä hyvä valinta luonnon eikä oman lompakonkaan kannalta. Valitsemalla tyylikkäitä naisilta naisille suunniteltuja laadukkaita urheiluvaatteita ryhdyt samalla vastaiskuun huonolaatuista halpamuotia vastaan.

Inpiroivuus

Aim’n vaatteet ovat erityisen inspiroivia ja jo niiden päälle vetäminen innostaa liikkumaan ja kuluttamaan ruuan ylimääräisiä kaloreita. Kun liikuntavaatteet istuvat hyvin päällä ja ovat tyylikkäät, nostaa tämä liikkujan itsetuntoa ja innostaa häntä lähtemään liikkeelle. Nukkavieruilla liikuntavaatteilla sen sijaan on helposti päinvastainen vaikutus, sillä niitä ei välttämättä tee mieli pukea päälle eikä niissä ainakaan ole kiva esiintyä ihmisten ilmoilla. Aim’n pyrkiikin voimaannuttamaan naisia samalla kun se on itse hyvä esimerkki siitä, kuinka naisten unelmista on syntynyt upea lopputulos. Tässä inspiroivassa ilmapiirissä on hyvä aloittaa oma kuntokuuri tai jatkaa sitkeästi jo kauan sitten aloitettuja terveellisiä liikunnallisia elämäntapoja. Jos kaipaat inspiraatiota, tutustu myös Aim’n Dream Clubiin ja jaa rakkauttasi Aim’n-vaatteisiin myös muille!