Olet varmasti joskus kuullut puhuttavan niin sanotusta lohturuoasta. Mitä lohturuoka oikein tarkoittaa? Monille aikuisikään ehtineille ihmisille lohturuoka voi tarkoittaa esimerkiksi sellaista ruokaa, jota pikkulapsena sai omassa mummolassa rakkaan mummin tai vaarin valmistamana. Lohturuoka voi tarkoittaa myös vaikkapa äidin valmistamia herkullisia lihapullia, jotka vieläkin saavat veden kielelle tai jotakin muuta oikein herkullista. Monien lohturuokaa ovat terveellinen mustikka- tai mansikkamaito ja kauan haudutettu kaura- tai ohrapuuro itsevalmistetun mehun kera. Minkälaista on sinun lohturuokasi ja missä sitä mieluiten syöt?

Saako makuuhuoneessa syödä?

Monille suomalaisille makuuhuone on lähes pyhä paikka, jossa rentoudutaan pitkän päivän jälkeen tai nukutaan voimaannuttavat yöunet, jotta jaksetaan taas kohdata uuden päivän tuomat haasteet. Makuuhuone on usein sisustettu sellaiseen tyyliin, jossa on ihanaa rentoutua yksin, kaksin tai vaikkapa koko perheen voimin.

Makuuhuoneen tapetti voi kertoa sinulle tärkeistä asioista

Tiesitkö, että makuuhuoneen tapetti voi kertoa kauniista luonnosta, kukista, eläimistä, vuodenaikojen vaihtelusta tai vaikkapa ruoasta? Ihan totta, nykyään yhä useampi ihminen haluaa, että keittiön tapettien lisäksi hyvällä maulla valittu makuuhuoneen tapetti voi kuvata sitruunoita, appelsiineja, mustikoita tai yrttejä – asioita, jotka tuovat ruoan mieleen. Tavallisena arkiaamuna onkin sitten helppo hampaiden pesun jälkeen astua keittiöön, juoda lasillinen vettä, syödä vaikkapa banaani ja laittaa kahvi tippumaan. Helppoa eikö totta?

Keittiössä nautitaan lohturuokaa

Kuten edellä mainittiin, onko mieleesi koskaan tullut, että seinällä oleva ihastuttava tapetti voi näyttää myös erittäin herkulliselta? Ei pelkästään kauniilta ja tyylikkäältä, muuhun sisustukseen sopivalta, vaan myös vaikkapa lohturuoalta. Haluaisitko seinillesi perinteiset klassiset tapetit vai modernit animoidut taustakuvat, jotka sopivat mihin huoneeseen tahansa. Nykyään keittiöön laitettavissa tapeteissa suosiossa ovat esimerkiksi food and drink -tapetit, jossa tyylikkään viinilasin lisäksi on herkullinen juustotarjotin viinirypäleiden kera. Eikö olekin ihastuttava näkymä keittiösi seinällä? Keittiön, jossa kotona olon ajasta vietetään useampi tunti muun muassa kahvittelun, ruokailun ja lehtien luvun merkeissä.

Mieleisesi tapetit voit hankkia helposti kotitapetti.fi -nettimyymälästä, jossa vaihtoehtoja on todella runsaasti. Ennen lopullista tapetin valintaa voit pyytää myymälän lähettämään sinulle näytteitä haluamistasi tapeteista, sillä kokonaisuus muodostuu aina muusta kotonasi olevasta sisustuksesta ja värimaailmasta.